Carona maatregelen regio Valencia/Alicante

Sinds 25 oktober 20220 nemen de regionale overheden zelf beslissingen over de te nemen corona-maatregelen die dus niet overal gelijk zijn.

Dankzij de noodtoestand kunnen de centrale regering en de regionale overheden  speciale corona-maatregelen  nemen die per regio anders zijn en afhankelijk zijn van de epidemiologische situatie. Gelukkig zijn besmettingen in onze regio één van de laagste van Spanje, waardoor er kleine veranderingen zijn in de lock down tot 25 april.

De avondklok is nu van 22 tot 6 uur in de morgen.De winkels mogen open tot 20.00 uur met een bezetting van 50%. Ik de Horeca geld een bezetting van 30% binnen en 75% buiten, met max. 6 personen aan een tafel. Een restaurant moet om 18.00 uur gesloten zijn. Er blijft een mondkapjes plicht, overal, en ook 1,5 meter afstand blijft gehandhaaft.

U zult begrijpen dat het nog steeds moeilijk is om een bezichtiging te plannen vanuit het buitenland. Wij bieden de mogelijkheid om een video call met U te doen via Skype, FaceTime, Whats app etc. zodat U toch een goede indruk krijgt van het huis en omgeving. Echter om te “voelen” hoe een huis zal “wonen” is het altijd fijner om uiteindelijk zelf te komen.

Word lid van de discussie

Compare listings

Vergelijken