Beschreibung

Dit uniek gelegen pand ligt boven op een heuveltje dat enorme privacy biedt, ondanks het feit dat de het zeer centraal gelegen is met alle faciliteiten op korte afstand.

Via de rustige residentiele weg kan u het grondstuk oprijden. Hiermee laat u het straatniveau enkele meters onder u liggen rijdt u via een oprijlaan het terrein op.

In en om de tuin zijn veel bomen die voor veel privacy, geven ook het gevoel dat de woning in een natuurgebied ligt ondanks het feit dat het een residentiele buurt is. Door de hogere ligging kan u in de verte tevens de zee zien liggen.De woning zelf is aan renovatie toe. Hoewel deze onmiddellijk bewoonbaar is kan u er met tijd en liefde een paleisje van maken.De huidige staat van de woning is dat hij in 2 gesplitst is, doch aan elkaar zijn deze niet binnen verbondenHet eerste dat u zal opvallen is dat het huis bijna volledig omringd is door een breed terras aan 3 van de 4 façades (zuid, oost en west georiënteerd). Via dit terras kan u door een afgeschermde patio het eerste woondeel bereiken

Het eerste woondeel bestaat uit een living met open haard, een ruime keuken, 2 slaap en badkamers, waarvan 1 en suite en een dakterras bereikbaar via een trap binnen.

Het tweede woondeel is bereikbaar via aparte deuren aan de noordkant van de woning, of via een afgeschermde patio aan de westkant die aangrenzend met het terras van het eerste woondeel.Dit woondeel bestaat uit een ruime living, met aan beide kanten een afgeschermde patio, verder is er een aparte keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een gastentoilet.

Aan de achterkant van de woning kan u de auto onderbrengen in de ruime carport. Ook is er nog een houten tuinhuis voor bv extra opslagruimte of extra slaapplaats.

Een uniek plekje op de juiste plaats!!. Zeer rustig en natuurlijk alle comfort en bereikbaarheid van een residentiele buurt.. Voor een doe-het-zelfer of investeerder een unieke kans!

Details

  • Referenz: TH-100
  • Wohnfläche: 274 m²
  • Parzelle: 3338 m²
  • Schlafzimmer: 4
  • Badezimmer: 3
  • Art der Immobilie: Chalet, Finca

Compare listings

Vergleichen
Ton
  • Ton