Alles onder controle in Altea en omgeving!

  • 11 months ago
  • News
  • 1

Altea – De regionale gezondheidsdiensten hebben drie kleine corona-uitbraken gemeld in Gandía en Santa Pola. Deze zijn allemaal onder controle en vonden plaats bij een familiebijeenkomst en op de werkplek. In de hele autonome regio Valencia zijn op het moment van schrijven 13 corona-uitbraken actief met ongeveer 103 besmette personen. In alle gevallen zijn deze uitbraken onder controle.

Terwijl de regionale autoriteiten nog nadenken over het wel of niet invoeren van een mondkapjesplicht in de regio Valencia, komen er mondjesmaat in kleine aantallen lokale corona-uitbraken en besmettingsgevallen bij. Maar het gaat om kleine aantallen waarbij deze binnen korte tijd onder controle zijn, aldus de regionale gezondheidsdienst (dus er is geen reden tot paniek.

De laatste kleine corona-uitbraken vonden plaats in Santa Pola en Gandía. In Santa Pola gaat het om twee uitbraken, een na een bedrijfsetentje met 4 besmette personen en een binnen een familie met 4 besmette personen. Beide gevallen in Santa Pola hebben niets met elkaar te maken omdat er tussen deze personen geen contact is geweest.In Gandía heeft een kleine corona-uitbraak na een familiebijeenkomst gezorgd voor 10 besmette personen maar net zoals in Santa Pola is deze uitbraak ook onder controle waarbij gezocht wordt naar alle contacten waar de besmette personen mee in aanraking zijn geweest.

 

Join The Discussion

Compare listings

Compare