Over Ons

Welkom

Ton van Grunsven 1

Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Ton van Grunsven, 5 jaar geleden ben ik Casagalera gestart. Een klein maar professioneel bedrijf gespecialiseerd in aan en verkoop van onroerend goed in Altea en omgeving. Ik woon nu ruim 20 jaar in Altea en ken de mooiste plekjes aan de Costa Blanca. Alsmede collega makelaars, waardoor we (bijna) alle huizen, villa’s, en grondstukken in Altea en omgeving in onze portefeuille hebben. Zo blijft het voor U overzichtelijk en hoeft U maar met één makelaar een afspraak te maken om uw droomhuis tegen de juiste prijs te vinden. Vertel ons wat U zoekt en wij zullen het voor U vinden!!

Ik ben Hans, niet geboren maar wel getogen in Spanje aan deze prachtige Costa. Na hier met veel plezier te zijn opgegroeid heb ik Spanje een kleine 20 jaar verlaten om opgeleid te worden en ervaring op te doen in de Benelux, dit met een achtergrond in financiën en verzekeringen.

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om terug naar de verschillende warmtes van Spanje terug te keren, zijnde klimaat en de cultuur. Graag begeleid ik u met het maken van de juiste keuze voor uw woning hier aan onze Costa. Met mijn eerdere ervaring kan ik u adviseren om de juiste investeringen te doen.

Compare listings

Vergelijken