Appartement in Albir – TS-3053

  • €369.000

Omschrijving

DIT EERSTE LIJN APPARTEMENT OP DE BOVENSTE VERDIEPING IS GERENOVEERD EN MET EEN GROOT DAKTERRAS EN EEN SPECTACULAIR UITZICHT VAN 360 OP DE ZEE EN DE BERGEN.
Dit appartement van 100m2, op de vierde verdieping, heeft veel daglicht, is recentelijk gerenoveerd en bestaat uit 3 slaapkamers en 2 badkamers, een aparte keuken en een ruime woonkamer met eetgedeelte met uitzicht op de zeer mooie tropische tuin, met een speeltuin en een OLYMPISCH ZWEMBAD, richting het strand tussen Altea en Albir. Het is mogelijk om een lift te plaatsen, omdat dit eerder in hetzelfde gebouw is gedaan, maar in een andere entree. De twee garages zijn bij de prijs inbegrepen en er zijn ook veel parkeerplaatsen voor bezoekers. -Dit unieke appartement heeft het beste van Albir dat niemand anders in Albir heeft: het grootste zwembad, de grootste tuinen, het rustigste strand, het grootste terras, 360 graden uitzicht vanaf de zee naar Altea, naar de bergen en Benidorm. dit alles dichtbij de meest prestigieuze restaurants en loungebars van Albir: DeLab, La Cena, Goa, Zero Zero, Noa. Het is niet alleen een appartement, het is een droom !!

Dit is een appartement voor degenen die graag op een mooie, rustige ochtend met een handdoek op de schouder naar de zee gaan en na het zwemmen op een bijna verlaten strand op een groen gazon in de schaduw van olijfbomen naar de zon kijken krul op het oppervlak van het zwembad.
Dit is voor degenen die graag de dag beginnen met sporten, verschillende baantjes zwemmen in het olympische zwembad en dan, nadat ze een combinatie van stukken hebben gemaakt en een koele douche hebben genomen, naar het dakterras gaan en een koel drankje drinken met uitzicht op de zee. .
Dit is voor degenen die graag in slaap vallen met het aangename geluid van de branding en wakker worden met het vrolijke gezang van vogels. Dit is voor degenen die graag heerlijk eten en wijn eten in hun favoriete modieuze restaurant en in een gezellige bar zitten met een exotische cocktail, zonder te worstelen met de parkeerplaats, aangezien de beste restaurants en cafés naast elkaar liggen. Dit is niet zomaar een appartement, dit is een levensstijl !!

Details

  • Referentie: TS-3053
  • Bebouwd: 100 m²
  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 2
  • Object Type: Appartement

Compare listings

Vergelijken
Ton
  • Ton