Appartement in Albir – TS-3061

  • €565.000

Omschrijving

ELEGANT, HOGE KWALITEIT EN RUIM BOVENSTE APPARTEMENT GOED GELEGEN IN ALBIR, DE WOONRUIMTE VAN EEN VILLA IN EEN APPARTEMENT.
Het appartement is in december 2017 volledig gerenoveerd tot een hoge standaard. Grote stijlvolle nieuwe keuken, naast de keuken is een wasruimte en een berging. De keuken is voorzien van 2 ovens, 2 koelkasten, een magnetron.
Er is een grote woonkamer met toegang tot het terras. Daarnaast is er een aparte en elegante eetkamer met veel ruimte om gasten te ontvangen.
Er zijn 3 slaapkamers en 2 nieuwe badkamers, beide met inloopdouche, één is “en suite” met de ruime master bedroom, die ook een grote “inloopkast” heeft (dat was voorheen een 4e slaapkamer). De hoofdslaapkamer leidt ook naar het terras.
In de entree van het appartement is er toegang tot een gastentoilet. Het lange terras kan worden afgesloten met ramen als je wilt (winter) of open om de wind te voelen (zomer).
Er is extra isolatie aangebracht in plafond en muren en er is een nieuwe warm/koud airconditioning installatie via ventilatieopeningen door het hele appartement. Beveiliging voordeur en alarm.
Inbegrepen in de prijs is een grote afgesloten garage met een automatische deur.
Als je op loopafstand van alles wilt wonen, aan de boulevard en luxe wilt wonen, dan is dit je kans.
Maak nu een afspraak om dit appartement te bezoeken!
Gelegen in een charmante urbanisatie met een prachtige gemeenschappelijke tuin met groenvoorzieningen en 2 zwembaden en een speelruimte in het centrum van ALBIR in een rustige omgeving.
Op korte loopafstand van het strand, winkels en restaurants.

Details

  • Referentie: TS-3061
  • Bebouwd: 178 m²
  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 2
  • Object Type: Appartement

Compare listings

Vergelijken
Ton
  • Ton