mediterrané huis in Altea

  • €439.000

Omschrijving

Deze Mediterrane villa ligt op het einde van een doodlopende straat in een gegeerde urbanisatie: La Galera de las Palmeras te Altea. De vriendelijke façade met echt Spaans karakter die u begroet aan de straatkant verbergt de ware grootte van deze woning. De woning is opgesplitst in twee aparte op elkaar liggende woondelen.

Het primaire woondeel ligt bovenop. Deze kan u betreden via de hoofdingang dat onmiddellijk toegang geeft tot het ruim overdekt terras aan de zuidkant. In het verlengde van dit terras is ook nog een stuk open terras voor de echte zongenieters.

Aangezien we in Spanje 3/4de van het jaar grotendeels buiten leven, zal u van menig diner kunnen genieten op het overdekte terras, daar dit onmiddellijk aansluit op de woonkamer met open keuken. De woonkamer zelf is ruim met een karaktervolle echte open haard.

Verder zijn er in het bovenste woondeel nog 2 slaapkamers en badkamers, waarvan 1 als gastentoilet kan dienen. De hoofdslaapkamer is uiteraard aan de noordkant met oog op de koelte. De slaap en badkamers zijn bereikbaar via een hal aan de rechterkant van de woonkamer.

Als u de hoofdingang van de woning passeert en langs de woning naar de achterkant loopt, kan u via nog een groot open terras een ruime berging bereiken. Ook gaat er van dit terras een brede trap naar beneden naar het onderste woondeel alsook de tuin & zwembad.

Het onderste woondeel heeft een aparte entree vanaf buiten. Dit kan perfect fungeren als gastenverblijf of zelfs voor de verhuur. Het bestaat uit een living met een kleine eigen keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers.

De tuin en het grote zwembad (10m x 5m) zijn goed aangelegd en onderhouden. Het zeer ruime terras om het zwembad geeft een enorm open en vrij gevoel. Naast het zwembad en onder 1 van de terrassen is een overdekt terras op grondniveau. Ideaal om te kunnen geniet van een BBQ of Paella met een plons in het zwembad tussen de gerechten door.

Ook is er goed nagedacht over de praktische zaken. Een verwarmde buitendouche en een apart toilet los van de woning zorgt ervoor dat als de nood hoog is de woning niet met natte kledij betreden hoeft te worden.

Vlak aan de hoofdingang kan u gemakkelijk uw auto parkeren. Hier is er nog een garage op grondniveau. Echter heeft het terrein ook nog een brede oprit verder de straat in. Hier kunnen meerdere voertuigen gemakkelijk staan voor de keren dat u meerdere gasten zou ontvangen.

De grote onderhoudsruimte van het zwembad is via afgesloten deur via de straat direct te bereiken. Zo hoeft uw zwembadman niet telkens de woning te betreden voor het onderhoud. De ruimte is zodanig groot dat hij ook gebruikt kan worden als een extra berging.

Verder heeft de woning qua comfort alle nodige faciliteit. Naast de open haard is er ook een centrale verwarming op stookolie in beide woondelen. Voor de warme zomers zijn er 3 airco units geïnstalleerd in de living en 2 hoofdslaapkamers.

Eigen aan de Galera de Las Palmeras is wel dat de autopista hoorbaar is. Voor de mensen die 100% stilte willen is deze woning daarom geen optie.

Details

  • Referentie: TH-200
  • Bebouwd: 290 m²
  • Perceel: 988 m²
  • Slaapkamers: 4-3
  • Badkamers: 2
  • Object Type: Villa

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Ton
  • Ton