Villa in Finestrat – TS-4029

  • €399.500

Omschrijving

EEN CHARMANT RUSTIEK LANDHUIS VOL KARAKTER GELEGEN AAN DE BUITEN VAN FINESTRAT DORP MAAR DICHT BIJ DE KUST EN GOED VERBONDEN OVER DE WEG.
Dit landelijke en rustieke huis heeft veel karakter op slechts een paar minuten lopen van het dorp Finestrat in de Puig Campana-berg, met 5.000 m2 landelijk land en dicht bij lokale voorzieningen. Goede verbinding over de weg naar winkelcentra, golf, strand, attractieparken en een uitstekende bestemming voor wandelaars, natuurliefhebbers en klimmers. het huis ligt vlakbij de ingang van het dorp en vlakbij het gemeentelijk voetbalveld. Zeer goed bereikbaar met de auto
Dit huis is ideaal voor een groter gezin of stel dat graag bezoek krijgt en graag in een landelijke omgeving woont zonder al te ver weg te zijn.
Het huis had oorspronkelijk 5 slaapkamers, maar is momenteel verdeeld in 2 zelfstandige appartementen.
– 1e verdieping, 2 slaapkamers, badkamer, woonkamer en kitchenette, terras, schoorsteen en aparte ingang. Verwarming en elektrische kookplaat.
-Begane grond, er zijn 2 slaapkamers, badkamer, woonkamer en keuken en schoorsteen. gasfornuis, verwarming en plafondventilator. Het hele huis heeft een zeer rustieke uitstraling.
De interne verbindingstrappen zijn geblokkeerd met meubels om de woonruimtes te scheiden, wat betekent dat het huis heel gemakkelijk zonder bouwwerkzaamheden terug kan keren naar een huis, de woonkamer op de bovenverdieping en de kitchenette waren oorspronkelijk de 5e slaapkamer met een badkamer.
Er is een volledig aparte toegang tot de bovenverdieping, via een ijzeren trap buiten.
Buiten kunt u genieten van het zwembad, diverse terrassen en buitenkeuken. Het land is rustiek en kan worden aangelegd in een prachtige tuin als de nieuwe eigenaren dat wensen.
Dit huis is een kans om het landelijke dorpsleven te leven, maar tegelijkertijd heel dicht bij alles te zijn, vooral omdat het huis in het lagere deel van het dorp ligt.
Bel ons om te bekijken wat uw volgende landhuis zou kunnen zijn, zeker een woning die een bezoek waard is!

Details

  • Referentie: TS-4029
  • Bebouwd: 200 m²
  • Perceel: 5000 m²
  • Slaapkamers: 4
  • Badkamers: 2
  • Object Type: Villa

Compare listings

Vergelijken
Ton
  • Ton