Villa met bijgebouw en zeezicht

  • €749.000
Carrer la Guatla, Altea, la Marina Baixa, Alacant / Alicante, Valencian Community, 03599, Spain
Featured Te koop Exclusief video

Villa met bijgebouw en zeezicht

Carrer la Guatla, Altea, la Marina Baixa, Alacant / Alicante, Valencian Community, 03599, Spain
  • €749.000

Omschrijving

Deze grote villa (355 m2) met mooi bij gebouw (182 m2) (gym/sauna/whirlpool) wat te verbouwen is tot tweede woning, lig op totaal 4774 m2 grond.

Een mooi project om tot een paradijsje van te maken.

Het heeft wel wat werk nodig, zoals schilderen en het zwembad kan wat arbeid gebruiken. De tuin is prachtig onderhouden maar ook binnen is het goed onderhouden. De keuken is gedateerd, maar wel een mooie grote ruimte met een was ruimte en grote bijkeuken. Totaal zijn er in 1 huis 6 slaapkamers en 4 badkamers, en 3 gastentoiletten. In de torenkamer is als het ware een slaapkamer, kantoor, mooie ronde huiskamer met prachtig zeezicht, en een aparte kleedkamer.

Op de begane grond is een hal, gastentoilet, huiskamer met groot terras, halfopen woonkeuken, een slaapkamer met badkamer en suite. Hier is ook de wasruimte, garage met elektrische deur en evt. een tweede garage, fietsenhok, en gereedschap schuur.

Via een trap naar beneden komt U bij 2 slaapkamers met 1 badkamer, en nog 1 verdieping lager komt U in een volledig appartement, keuken, huiskamer, slaapkamer met badkamer en een prachtige bodega!

 

Bij het zwembad is een buitenkeuken met b.b.q. verschillende patio´s om in de schaduw te zitten en voldoende plaats om heerlijk te zonnen. In de tuin is een midget golf, 2 vijvers, een groot waterdepot, torens, en mooie plekjes om je terug te trekken.

 

In het bijgebouw is een groot gymnasium met zeezicht, een sauna met Jacuzzi en panorama koepel in het dak, en twee badkamers en een kitchenette.

Op dit huis kan/mag een etage of een aanbouw gebouwd worden om er een compleet woonhuis van te maken. Dit gebouw heeft een eigen inrit.

 

Helaas heeft het dit project twee minpunten, de autopiste, en een elektrische kabelweg. Vandaar deze lage prijs.

Details

  • Referentie: T-750
  • Bebouwd: 355 m²
  • Perceel: 4774 m²
  • Slaapkamers: 6
  • Badkamers: 4
  • Object Type: Villa

Video

Compare listings

Vergelijken
Ton
  • Ton